Rajzpályázat

WinDoor

Öröm és játék a diákoknak – A KuTya vagy MaCska Rajzpályázat nyerteseinek Sportnapja!

Csillogó szemek és kacagó hangok töltötték meg a levegőt, amikor több mint 200 lelkes diák és tanárjaik részt vettek a cégünk által szervezett különleges sportnapon a Windoor Sport és Szabadidőközpontban!

A nyertesek az ajándékaik első részét korábban már átvették az eredményhirdetéssel egybekötött díjátadón - összesen 610.000 Ft értékű ajándékutalványt kaptak, amit a kedvenc sport- és szabadidős termékeikre válthatnak be. Ám a jutalmuk másik része csak most következett hiszen meg kellett várnunk a jóidőt: egy felejthetetlen sportnapot tartottunk, amit nem csak ők, hanem az osztálytársaik is élvezhettek.

A nap tele volt izgalmas programokkal, ahol a gyerekek kreativitásukat és ügyességüket kamatoztathatták. Gyöngyfűzés, röplabda, kosárlabdaverseny, kézilabda kapura dobás, focimeccs, kötélhúzás, pónilovaglás, retro tűzoltóautó, ugrálóvár, trambulin és még számos sportjáték várt rájuk. Az idő sem szegte kedvüket, hiszen a kutyás bemutató ( köszönet érte a Zalai Kutyasuli Terápiás Kutyáinak)  és a kellemes időjárás mellett mindenki remekül érezte magát.

Természetesen az ételek sem maradtak el! Reggelivel és ebéddel is vártuk a résztvevőket, miközben az egészségtudatosságot is szem előtt tartva friss almával kínáltuk a gyerekeket, amit még a pónilovak is szívesen megkóstoltak.

Az egész napot vidám hangulat és izgalmas pillanatok jellemezték. Mindenki remekül érezte magát, és a gyerekek boldogsága magával ragadott mindenkit. A tanárok és a szervezők is hatalmas élményként élhették át az eseményt, és büszkén tekintettek a diákokra, akik fantasztikus munkát végeztek a rajzpályázaton. Ez a sportnap az összetartást, az egészséges életmódot és a csapatmunkát ünnepelte. Az osztályok egymással versengve, de egymást támogatva vettek részt a programokban, és a gyerekek közösségépítő élményekkel gazdagodtak.

Köszönet minden résztvevőnek, akik hozzájárultak ahhoz, hogy ez a nap felejthetetlen legyen. Az öröm és a játék áthatotta a levegőt és ez a nap bizonyította, hogy a gyerekekben hihetetlen kreativitás és energiák rejlenek. Reméljük, hogy a diákok élményekkel gazdagodtak, barátságokat kötöttek és inspirációt merítettek a további alkotásaikhoz.


Az ünnepélyes díjátadóra 2023.04.21-én pénteken a Hevesi Sándor Színházban került sor.

A díjakat Péntek Károly a Widoor cégcsoport ügyvezető-tulajdonosa,
valamint a zsűri elnöke Farkas Ferenc Munkácsy-díjas szobrászművész adta át.

A közönségszavazatok alapján:

 • I. kategória - 1. helyezett: Düh Marcell 1.b Ady E. Ált. Isk. – 410 szavazat
 • II. kategória - 1. helyezett: Markó Karolina 4.c Dózsa Gy. Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Ált. Isk. – 191 szavazat


A zsűri szavazatai alapján:

1. helyezett

 • I. kategória: Kovács Gergő 1.b Ady Endre Ált. Isk. Gimn. és Alapfokú Műv. Isk
 • II. kategória: Filó Borbála 3.c Eötvös József Ált. Isk.


2. helyezett

 • I. kategória: Csondor Kata 2.b Ady Endre Ált. Isk. Gimn és Alapfokú Műv. Isk
 • II. kategória: Besenczi Hella 3.a Dózsa Gy. Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Ált. Isk.


3. helyezett

 • I. kategória: Horváth Dénes Balázs 2.a Eötvös József Ált. Isk.
 • II. kategória: Csiszár Levente 4.c Ady Endre Ált. Isk. Gimnázium és Alapfokú Műv. Isk.

 

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzatának külön felajánlását dr. Vadvári Tibor alpolgármester Úrtól vehették át a díjazottak:

 • Kocsmár Milán Öveges József Ált. Isk. 2.b
 • Kaczor Nóra Liszt Ferenc Ált. Isk. 3.a
 • Bolla Milos Eötvös József Ált. Isk. 2.c


A Griff Bábszínház és Szűcs István Bábszínházigazgató jóvoltából külön díjban részesültek:

 • I. kategória: Székely Áron 2.c Eötvös József Ált. Isk.
 • II. kategória: Györe Balázs Liam Békeligeti Ált. Isk.

 

Zala Múltja Hagyományőrző Egyesület jóvoltából mind a 13 diák a Göcseji Ősz című mesés kifestő és foglalkoztató kiadvány 1 példányát is haza vihette.

 

Köszönjük az alkotók munkáit, kiválóan mutatják a jövő generációiban rejlő erőforrásokat.

 

A Zalai Hírlap cikke a rendezvényről: https://www.zaol.hu/helyi-kozelet/2023/04/dijeso-a-huszeves-vallalat-szuletesnapja-alkalmabol

Fénykép galéria: https://www.zaol.hu/galeria/windoor-rajzverseny/17