Rajzpályázat

Rajzpályázat

A két alábbi képre kattintva érhető el a szavazás, minden kategóriában egy szavazat adható le egy e-mail cím és név megadásával, és a szavazási feltételek elfogadásával.

 

 


Rajzpályázati felhívás

 

Kutya vagy macska?

Rajzpályázat zalaegerszegi általános iskolák alsó tagozatos diákjai számára

Nyerj értékes ajándékutalványt és játékos sportvetélkedőt az osztályodnak 2 millió forint összértékben!

Az ajtókat és ablakokat forgalmazó Windoor Design Kft. idén ünnepli 20. születésnapját. Ebből az alkalomból rajzolni és festeni hívjuk a Zalaegerszeg Megyei Jogú Város közigazgatási területén működő általános iskolák alsó tagozatos, 1-2. és 3-4. osztályos diákjait!

A kutya az ember legrégibb és legmegbízhatóbb társa, leghűségesebb barátja. A ház őre, ugyanúgy, ahogy egy bejárati ajtó is.

A macska az otthon szimbóluma. Egy igazi egyéniség, kis makacs, aki hízeleg, dorombol, szeret a melegben, a lakásban, az ablakban lustálkodni.

Ragadj ecsetet vagy ceruzát és mutasd meg, hogy milyen az álmaid kutyája vagy macskája, vagy akár mindkettő!

Technika: szabadon választott

Méret: minimum A/4, maximum A/3

A munkád hátoldalára írd rá a neved, az osztályod és az iskolád nevét is!

Az érvényes nevezés feltétele a kitöltött és a pályaművel egyidőben leadott szülői beleegyező nyilatkozat megléte, amit itt lehet letölteni:
nyilatkozat.docx, nyilatkozat.pdf

Egy diák csak egy pályaművet adhat be!

A pályaművek beadási határideje: 2023. március 17., péntek

A beadás módja: érdeklődj osztályfőnöködnél, rajz tanárodnál vagy iskolád vezetőinél!

A szakmai zsűri által odaítélt díjak:

A Windoor Design Kft. által felkért szakmai zsűri a legjobb munkákat benyújtó diákoknak és osztályaiknak kategóriánként 3 díjat ítél oda:

I. kategória (1-2. évfolyamos diákok):

1. helyezett diák részére 1 db 100.000 Ft értékű sport- és szabadidőtermék vásárlási utalvány, valamint egy élményekkel teli nap teljes ellátással a legjobb rajzot készítő diák osztályának a Windoor Sport- és Szabadidőközpontban 2023. június 7-én.

2. helyezett diák részére 1 db 75.000 Ft sport- és szabadidőtermék vásárlási utalvány, valamint egy élményekkel teli nap teljes ellátással a 2. helyezett diák osztályának a Windoor Sport- és Szabadidőközpontban 2023. június 7-én.

3. helyezett diák részére 1 db 50.000 Ft sport- és szabadidőtermék vásárlási utalvány, valamint egy élményekkel teli nap teljes ellátással a 3. helyezett diák osztályának a Windoor Sport- és Szabadidőközpontban 2023. június 7-én.

II. kategória (3-4. évfolyamos diákok):

1. helyezett diák részére 1 db 100.000 Ft értékű sport- és szabadidőtermék vásárlási utalvány, valamint egy élményekkel teli nap teljes ellátással a legjobb rajzot készítő diák osztályának a Windoor Sport- és Szabadidőközpontban 2023. június 8-án.

2. helyezett diák részére 1 db 75.000 Ft sport- és szabadidőtermék vásárlási utalvány, valamint egy élményekkel teli nap teljes ellátással a 2. helyezett diák osztályának a Windoor Sport- és Szabadidőközpontban 2023. június 8-án.

3. helyezett diák részére 1 db 50.000 Ft sport- és szabadidőtermék vásárlási utalvány, valamint egy élményekkel teli nap teljes ellátással a 3. helyezett diák osztályának a Windoor Sport- és Szabadidőközpontban 2023. június 8-án.

Kiállítás és KÜLÖNdíjAK:

A pályázatra beérkezett munkákból a zsűri kategóriánként 20, összesen 40 munkát választ ki (short list), amiből a Hevesi Sándor Színház épületében 2023. március 27. és április 21. között kiállítást rendezünk. A kiállított munkákra a Windoor Design Kft. weboldalán, a www.windoor.hu/rajzpalyazat címen lehet szavazni 2023. április 16. éjfélig. A legtöbb szavazatot kapott alkotások készítői és osztályaik az alábbi különdíjakban részesülnek:

I. kategória (1-2. évfolyamos diákok):

1 db 80.000 Ft értékű sport- és szabadidőtermék vásárlási utalvány a legtöbb szavazatot kapott képet készítő diák számára, valamint egy élményekkel teli nap teljes ellátással a diák osztályának a Windoor Sport- és Szabadidőközpontban 2023. június 7-én.

II. kategória (3-4. évfolyamos diákok):

1 db 80.000 Ft értékű sport- és szabadidőtermék vásárlási utalvány a legtöbb szavazatot kapott képet készítő diák számára, valamint egy élményekkel teli nap teljes ellátással a diák osztályának a Windoor Sport- és Szabadidőközpontban 2023. június 8-án.

Ünnepélyes díjátadó: 2023. április 21., péntek

Helye: Hevesi Sándor Színház (Zalaegerszeg, Ruszt József tér 1.)

A program fővédnöke: Balaicz Zoltán Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármestere

A Windoor Design Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a short listes munkákat online és offline felületein publikálja, illetve a díjak átadása után a díjazott alkotásokat, vagy azok részleteit saját promóciójának céljaira korlátlanul felhasználja.

A szervező Windoor Design Kft. fenntartja a programváltozás jogát.

A pályázó és annak képviselője a pályázat beadásával elfogadja a Kutya vagy macska? című rajzpályázat felhívásában megfogalmazott játékszabályokat.

Kapcsolatfelvétel: rajzpalyazat@windoor.hu


Adatvédelmi tájékoztató - Rajzpályázathoz