Alumínium ablakok

Alumínium

Schüco:

Schüco AWS 70.HI alumínium ablakrendszer

A Schüco AWS ablakrendszerek 70 mm-es beépítési mélységtől jó hőszigetelést és az alumínium alapanyag egyedülálló előnyeit párosítják: a tartósság, a stabilitás, a keskeny látszó szélesség és a változatos dizájn. A rendszer kifelé nyíló változata és az akadálymentes erkélyajtó mellett különleges formai igényeket is képes széles skálán mozgó megoldásokkal kielégíteni. Lehet a lágyabb vonalú SoftLine (SL) szárnykontúr, vagy a ferdén lecsapott kontúrú Schüco AWS 70 RL. HI, vagy a Schüco AWS 70 ST.HI ablakrendszer keskeny "acélkontúrja", amelyek hangsúlyos optikai elemek.
 

  •     kiváló hőszigetelés 70 mm beépítési mélységnél - Uf-érték: 1,6 W/m²K
  •     opcionálisan kifelé nyíló szárnyakkal, kurblis nyitással nagyméretű, nehéz elemeknél
  •     széles profilválaszték, különböző formatervezésű változatok (Residential Line, Soft Line, Steel Contour)
   

Schüco AWS 75.SI+ alumínium ablakrendszer

A Schüco AWS 75.SI alumínium ablakrendszere egyesíti a műanyag- és faablak kitűnő hőszigetelő képességét és az alumínium egyedülálló előnyeit: a tartósságot, robusztusságot, keskeny látszó szélességet csakúgy, mint a sokoldalú formatervezést – mindezt nagy, transzparens formába öntve. A mindössze 75 mm beépítési mélységű tokmérete miatt az ablakrendszer sokoldalúan felhasználható és kiválóan kombinálható a Schüco ajtóprogrammal.
 

  •     kiváló hőszigetelés 75 mm beépítési mélységnél - Uf-érték: 0,9-1,6 W/m²K-től
  •     habbetétes izolátorprofilokkal megnövelt hőszigetelési zóna
  •     Optimalizált, koextrudált középtömítés

 

   

Schüco AWS 114 SG.SI függönyfalba építhető alumínium ablakrendszer

A Schüco AWS 114 SG.SI rendszer segítségével a strukturális üvegezésű (SG) homlokzaton kívülről alig megkülönböztethető nyitható szerkezetek építhetők magasan hőszigetelt kivitelben. A szárnyak súlya akár 250 kg is lehet, amely lehetővé teszi a korábban elérhetetlen méreteket is. A Schüco AWS 114 SG.SI rendkívül kényelmes: állítható nyitáskorlátozók biztosítják az ablakok biztonságos kézi működtetését. A kifelé emelkedő változat (SK) hagyományos homlokzati ablak kialakításához használható, míg a párhuzamosan kifelé toló (PAF) nyitási mód lehetővé teszi, hogy a homlokzaton keletkező tükröződések és fényvisszaverődések a nyitott ablak felületén is azonosak maradjanak, egységes homlokzati képet nyújtva.
 

  •     kiváló hőszigetelés - Uf-érték: 1,3 W/m²K-ig
  •     függönyfalba integrálható kifelé emelkedő és párhuzamosan kifelé toló ablak
  •     "szoknyás" üvegezés (SG) a strukturális függönyfalba való harmonikus átmenet érdekében