Redőny

Kültéri
Redőny
  • Külsőtokos műanyagredőny

A nyílászáró elé utólagosan ráépíthető redőnyrendszer, melynek főbb jellemzői a hajlított alumínium, vagy horganyzott acéllemez tok, műanyag vagy alumínium oldallemez, gumikéderrel ellátott lefutósín, csapágyazott tengely. Előnyei: kedvező árú termék igény szerint rendelhető alumínium lefutóval és gyári alumínium tokkal, részben hő és hangszigetelő szúnyoghálóval kombinálható.

  • Külsőtokos alumíniumredőny

A nyílászárók elé utólagosan ráépíthető teljesen aluminium redőnyrendszer. Előnyei: faerezet mintájú felület, RAL színskálából választható színek, kiváló hő és hangszigetelés, szúnyoghálóval kombinálható, igény szerint motorizálható.

  • Vakolható tokos redőny

A vakolható tokos rendszer főbb jellemzői a horganyzott vagy alumínium lemeztok herratekta szigetelővel, alulról bontható szerelőnyílás, alumínium vagy műanyag redőnyléc és lefutósín valamint a szúnyoghálóval kombinálhatóság. Előnyei: a redőnytok nem takar a nyílászáró üvegfelülete elé hőhídmentes, kiváló hőszigetelő a vakolattal borított redőnytok beleolvad a ház homlokzatába igény szerint motorizálható

  • Ráépíthető redőnyrendszer

Új ház építésénél és régi ablakok cseréjénél egyaránt alkalmazható minden típusú műanyag nyílászárókhoz. A redőny a nyílászáróval együtt kerül beépítésre, ezzel időt takaríthat meg. A rendszer a régi belsőtokos redőnyök modern változata, hisz ezek is belső szerelőnyílással rendelkeznek. A tokszerkezet extrudált, UV stabil műanyagból készül. Előnyei: hőhídmentes, kiváló hőszigetelés műanyag és alumínium léccel is rendelhető szúnyoghálóval kombinálható igény szerint motorizálható.

Automatizálás

Kényelem, biztonság, privát környezet és energiamegtakarítás – most mindez egy gombnyomásra.
A motoros redőnyök használata kényelmes, mivel egyetlen gombnyomással az összes redőnyt egyszerre működtetheti. A beépített akadályérzékelő megvédi az árnyékolót, mivel akadály érzékelése esetén (virágcserép, tárgyak, fagy) a motor azonnal megáll, hogy a redőnyt óvja.
Csökkentse a zajt otthonában, használja ki a természetes világítás nyújtotta élvezetet és optimalizálja
otthona energiafelhasználását!