VINYL PADLÓ

A legkritikusabbakat is meggyőzi.

Határozottan ellenálló termék, szolid, könnyű kezelni és rendkívül hosszú az élettartama.

Fahatású felülete szépséget és természetességet sugároz. A színárnyalatok széles palettájának köszönhetően gyakorlatilag bármilyen szobakoncepciónál megállják a helyüket.

 A többi burkolathoz képest sokkal puhább, csendesebb, kellemesebb a járás rajta, ízületkímélő, mezítláb is nyugodtan lehet rajta járni. Olyan meleg érzetet biztosít, hogy még padlófűtésre sincs szükség. Nehezen éghető, amit egy égéskésleltető anyag hozzáadásával érnek el.

Nagyon könnyű tisztán tartani, bírja a vizet, ezért kórházakba, irodaházakba előszeretettel alkalmazzák. Konyhába, fürdőszobába, de akár uszodába is tehető. A felületi struktúrát hosszú ideig megtartja a speciális poliuretán lakkrétegnek köszönhetően, így nem csúszós. Ez a lakkréteg adja a vinyl padló értékállóságát és magas minőségét.

A vinyl padló fektetésénél fontos a tökéletes aljzat, ez nagymértékben befolyásolja a padló optikai megjelenését. A vinyl padló fektetését könnyíti, hogy ezek a padlók egy éles késsel méretre vághatók, ezért nem keletkezik por és minimális a hulladék.  A vinyl padlókat célszerű ún. PU ragasztóval az aljzathoz rögzíteni.

 

 

VINYL PADLÓ